Atatürk İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 354 5022623
WEB https://yozgatataturkiho.meb.k12.tr
Adres : ŞEYHOSMAN MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO18 MERKEZ / YOZGAT
VİZYON : Istiyoruz Ki... Okulumuzda, Ögrenme Temel Ihtiyaç Kabul Edilsin. Istiyoruz Ki... Okulumuzda Her Veli Ve Herkes, Ögrencilerine Ögrenme Için Her Türlü Firsatin Verildigini Bilsin. Istiyoruz Ki... Velilerimiz, Ögrenme Sürecine Aktif Olarak Katilsin Ve Bilinçli Olsun. Istiyoruz Ki... Okulumuzda, Hem Ögretenler Hem De Ögrenenler Birbirlerinin Ögrenmesine Ve Birbirlerinin Gelisimine Yardimci Olmanin Önemine Inansin Ve Mutlulugunu Yasasin. Istiyoruz Ki... Ögrencilerimiz, Niçin Ögrendigini Irdeleme Gücüne Sahip Olsun
MİSYON : İNANDIĞIMIZ İLKELER... Bizi Öğrencilerimizi, Velileri Ve Okulumuzun İçinde Bulunduğu Toplumu Yönlendirecektir. İşte Bütün Bu İlkeler; Bizim Hep Birlikte Yapacağımız Çalışmaları Şekillendirecek Ve Alacağımız Kararları Etkileyecektir. İnanıyoruz Ki... Öğrencilerimizin Öğrenmeyi Öğrenmesi İlk Önceliktir. İnanıyoruz Ki... Öğrencilerimiz Bütün Çalışmalarımızın Odak Noktasıdır.Ve Amaçlarımıza Temel Oluşturur. İnanıyoruz Ki... Biz, Hepimiz Çağı Yakalamak Ve Öğrencilerimizin De Çağı Yakalamaları İçin Tüm Gücümüzle Çalışırız. İnanıyoruz Ki... Biz, Birbirimizi Öğrencilerin,Velilerin Ve Toplumun Sürekli Gelişen Beklentilerine Ayak Uyduracak Şekilde Geliştirmek İçin Yüreklendiririz.
BAŞARILAR :

Saatler : BAŞLAMA 08:15 BİTİŞ 15:55
Yabancı Dil : İngilizce ve Arpça
Isınma : KALORİFERLİ(DOĞALGAZ)
Servis :
Ulaşım : dolmuş, özel araba ya da yaya olarak rahatlıkla ulaşabilirsiniz
Yerleşim Yeri : Şeyh Osman Mahallesi, Atatürk Caddesi No:18 66200 Merkez/YOZGAT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şehir merkezine 3 km uzaklıkta bulunan okulumuza,